Cat & Breakfast

Het favoriete vakantieadres van elke kat

Als je de beste zorg wilt voor je kat of katten tijdens je vakantie, ben je bij ons aan het goede (vakantie – ) adres. Jouw gemak, onze service.

Dierenkliniek Cato heeft een kleinschalig kattenpension. Gedurende het verblijf worden de dieren verzorgd en verwend door de assistentes. Bij twijfel zal de dierenarts voor hulp worden gevraagd.

Onze gasten krijgen de smakelijkste voeding van de beste kwaliteit van het merk Trovet. Indien je liever wil dat je kat zijn eigen voer eet tijdens het verblijf, kan dat ook.

De prijs per dag per kat is 9,75 euro. Voor de 2e kat van dezelfde eigenaar is het 9,25 euro per dag. Gedurende het hoogseizoen geldt een toeslag van 0.50 cent per dag.

Het kattenpension is zowel voor gezonde katten als voor katten die, om medische redenen, extra toezicht nodig hebben. Ook katten met suikerziekte zijn bij ons van harte welkom. De toeslag voor katten met suikerziekte bedraagt 3,60 euro per dag.

Geregeld logeren er bij ons katten voor langere periode. Mocht jouw kat langer dan 28 dagen bij ons in het Cat & Breakfast kattenpension logeren, dan geldt het long-stay tarief van 9,25 euro per dag.

Hier vind je de informatiebrief van het pension.

Voor meer info bel of klik hier.

Ons pension heeft aparte openingstijden voor het halen en brengen van gasten:
Maandag t/m vrijdag tussen 09.00 – 10.00uur of tussen 15.00 – 16.00uur.
Op zaterdagen tussen 10.00 – 11.00 uur.

In de zomerperiode vanaf 13 juni t/m 21 juni & 26 juli t/m 20 augustus zitten ons pension al vol, voor overige data, neem gerust contact op.

Je bent van harte welkom!

Ook voor kleine vragen kan je altijd bellen of loop gerust bij ons binnen!
Of laat hieronder je vraag achter.

Stel je vraag!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and
Terms of Service apply.

Afspraak maken? Je kunt ons altijd bellen op 030 - 68 88 777 ook voor spoed!

Als je wilt kun je bij ons ook online een afspraak maken Boek nu online